acumulator-shop.ro

sâmbătă, 6 ianuarie 2018

Bec LED E27 20W creșterea plantelor de canabis

bec LED cresterea plantelor de canabis, lampa cu LED cresterea rasadurilor de canabis, cel mai mic pret, bec ledbec led plante pretbec led E27bec led plante canabisbec led pretiluminat led plantelampa cresterea plantelorlampa led canabis

Bec LED 20W E27 creșterea plantelor de canabis

Spectrul luminii folosite de LED si focalizarea acesteia, cantitatea infima de energie consumata, lipsa caldurii degajate si durabilitatea fac din acest produs singura sursa viabila pentru cresterea plantelor in interior.
Becurile cu LED pot înlocui lumina naturală pentru creșterea plantelor și a reduce timpul de înflorire.
Lungimea de undă coincide cu fotosinteza plantelor și anastomoza morfogenezei cu rază spectrală optică.
Nu numai că poate regla înflorirea și cantitatea de semințe, înălțimea plantelor și nutrienții din plante
Aplicații cu rezultate ridicate: culturi hidroponice, grădinărit, seră, răsaduri, de reproducție, de fermă, de flori, de plante în ghivece etc.
NASA a descoperit ca in procesul de fotosinteza plantele absorb din spectrul luminii albe cu predilectie frecventele pentru lumina rosie si albastra si resping verdele.
               


Specificații:

Material: ABS
Dimensiune: 92 x 80 mm 
Tensiunea: AC85-260V
Putere: 20W
Soclu: E27
Cantitate LED: 200 buc
Culoare LED: 34 LED albastru (430nm-460nm) + 166 LED roșu (630nm-660nm)
Temperatura de operare: 20 - 60 ℃
Unghiul de iluminare: 120 de grade
Înălțimea de instalare: 0,5-1 m
Timp de iradiere: 12-16 ore




Avantajele LED-urilor in creșterea plantelor:

Consum redus de energie!
Becurile normale folosite in cresterea plantelor consuma intre 100W si 1000W. Becurile LED pentru Cresterea Plantelor folosesc maxim 10W - ceea ce le face cele mai eficiente produse de iluminat disponibile pe aceasta piata. LED-urile pentru cresterea plantelor sunt perfecte pentru a fi folosite in conjunctura cu energia solara sau eoliana.
Stropire mai rara!
Folosind LED-uri pentru cresterea plantelor, acestea vor transpira mai putin, prelungind astfel perioadele dintre ciclurile de stropire. In cazul in care lipsiti de la domiciliu si plantele dvs raman neingrijite pentru mai multe zile, acestea vor avea sanse de supravietuire in plus fiindca lumina de crestere nu le va usca!
Durata de functionare foarte mare!
LED-urile pentru cresterea plantelor au durata de functionare de 10-20 de ori mai mare decat becurile normale ce se folosesc in cresterea plantelor. Durata de viata a acestora este de 10 ani de functionare 24/7 cu degradare minima a calitatii sau cantitatii luminii.
Nu degaja caldura!

LED-urile pentru cresterea plantelor degaja cantitati infime de caldura si nu necesita ventilatoare zgomotoase precum necesita solutiile normale de pe piata.  








  

Masină gravură computerizată CNC cu laser / freză - pret redus

cnc pentru gravura, cnc sculptura lemn pret, mini router cnc pret, cnc router romania, router cnc lemn, router cnc 4 axe, cnc 4 axe pret, cnc second hand romania, routere cnc, pret, cnc router second hand pret, pantograf lemn de vanzare, cnc kit romania, gravator laser de vanzare, aparat gravura laser pret, aparat gravura , gravator laser pret, aparat de gravat pret, gravator laser ieftin, echipament taiere laser, aparat taiere laser pret

Router CNC pentru gravura, kit gravura computerizata

Un router CNC, sau router cu comandă numerică, este o maşină de frezat comandată cu ajutorul unui calculator care se utilizează în prelucrarea unei mari varietăţi de materiale.
Aceasta este o mașină de gravat mini CNC, perfectă pentru artiști, pasionați și producători de artizanat.
Graveaza si decupeaza o multitudine de materiale: lemn, plexiglas, piele, cauciuc, pcb-uri, plasticuri industriale, materiale acrilice, PVC, panouri compozite, MDF
Cu ajutorul unui router CNC se pot realiza o multitudine de produse prin frezare cum ar fi sculpturi, decoraţiuni de interior sau exterior, paturi de arma personalizate, rame foto, icoane, semnalistică, instrumente muzicale, mobilier, artizanat, placi electronice şi multe altele
Acest router CNC este programat in limbaj cod comanda tip G cu ajutorul unui software de transfer CAD-CAM integrat.
Ghidajele in toate cele 3 axe (x, y si z) sunt liniare cu rulmenti de precizie.

Detalii tehnice:

Cursa de lucru axa X = 240 mm

Cursa de lucru axa Y = 180 mm

Cursa de lucru axa Z = 45 mm

Axial Triaxial

Dimensiuni 330 x 340 x 240mm

Material: aliaj de aluminiu

Software de control: control GRBL

Ax: 775 motor cu arbore (12-36V), 24V: 7000r / min, 36V: 9000r / min

Motor pas: 1.3A 0.25N.m

Alimentare: 24V 5.6A

Sistemul acceptat: Windows XP / Win 7 / Win 8 / Win 10 / Linux

Laser: 500mw 12V 405nm

Diametrul burghiului: 3.175mm

Burghie Lungime: 30mm

Certification CE, FCC, FDA

Livrarea kitului se face dezasamblat, insoțit de instructiuni. Aceasta masina este destinata productiei de serie mica, hobby si nu este recomandată pentru producție la industrială.