acumulator-shop.ro

duminică, 21 iunie 2015

Preturi Promo - Filtre Apă - Ionizatoare Apa - Apa Potabilă

purificator apa, uz casnic, purificatoare de apă, filtrele, ultima inovatie in materie, filtre de apa, ultima inovatie in materie, filtre inovaţie, materie ,ultimă, apă inovatie, filter, ionizatoare de apa, apa ionizator, casnic ionizatoare apa, uz casnic, ionizator de apa, ionizatorul de apa, ionizatorul, ionizator apa, ionizatoare, ionizatoare de apă, filtre, apa, apă pentru uz casnic, purificatoare apă, apa uz casnic, filtru apa, apei, filtru, purificatoare de apa, filtre apă, filtre purificatoare, apă filtru, apă purificatoare, filtre apa uz casnic, uz, purificare, purificator apa, uz casnic,

Apa este indispensabila vietii, iar beneficiile ei asupra sanatatii sunt inegalabile. Ca sa functioneze normal, toate organele au nevoie de apa. Este si motivul pentru care trebuie sa profitam de acest element oferit de natura.

In toate traditiile culturale ale lumii, din antichitate si vremuri chiar mult mai stravechi pana astazi, apa este considerata a fi unul dintre elementele esentiale ale existentei.

Ceea ce este mai interesant, consumul zilnic de apa, intre unu si patru pahare, cand ne trezim dinsomn, ne face sa ne simtim in forma si sa prevenim tot felul de boli produse prin deshidratare.

Toată lumea are nevoie de apă. Toată lumea știe că apa înseamnă sănătate. Dar nu toată lumea știe care sunt beneficiile consumului de apă. Pierderea în greutate: apa reduce senzația de foame, e un supresor al apetitului, iar astfel vei mânca mai puțin. În plus, apa nu are calorii.
aquamunda.ro

Mitra Sohun, doctor generalist, citat de Defimedia, explica faptul ca a bea dimineata unul sau doua pahare de apa este ideal pentru eliminarea toxinelelor si a oricarei substante de care corpul nu are nevoie. Apa ajuta astfel la prevenirea unor boli si la activarea metabolismului pentru tot restul zilei.

Pe timpul noptii, organismul se reface, iar celulele se reinnoiesc. Iata motivul pentru care trebuie sa beti apa dimineata, ajutand organismul sa se elibereze de toxine prin urina. De asemenea, apa are rolul de a reduce efectele nedorite ale anumitor substante ca alcoolul, tabacismul, poluarea sau a alimentelor cu valori nutritive scazute.

Bauta dimineata, apa protejeaza si hidrateza organele vitale, asigura buna functionare a sistemului limfatic, imunitar, a tranzitului intestinal, detinand controlul asupra nivelului de cortizol, asigurand mentinerea sanatatii in general.

Pentru cei care nu consuma apa, spunand ca nu simt nevoia, se pot invoca astfel de motive ca sa fie convinsi.


Apa este buna si pentru hidratarea pieleii. Consumul a doua pahare de apa ajuta la mentinerea elasticitatii pilelii si intarzie aparitia primelor riduri. Daca vorbim si de pierderea in greutate, doua-trei pahare de apa elimina toxinele. Si, cum s-a spus, contribuind la activarea metabolismului, ajuta la arderea caloriilor.

In ceea ce priveste constipatia, apa o poate preveni, deoarece stimuleaza miscarile de la nivelul colonului. Suferinzilor de gastrita li se recomanda sa bea cel putin trei pahare cu apa, fiindca nivelul de aciditate va fi scazut.

Ideal este sa bem de la 1,5 la 2 litri pe zi, incet si moderat dimineata. Organismul nu va simti aceleasi beneficii daca apa este consumata in cantitati mari si prea repede. Dimpotriva, ar putea cauza cateva neplaceri.

Daca doriti sa beti 2 litri sau 8 pahare, impartiti cantitatea pe parcursul mai multor ore. Puteti incepe printr-un pahar cu apa dimineata la trezire, apoi un altul dupa micul dejun si in sfarsit altele la intervale diferite pe parcursul zilei, de preferat inainte de mese.

Daca sunteti obisnuiti sa beti apa cu regularitate, incepeti prin cantitati mici, apoi cresteti progresiv. Puteti adauga din cand in cand un suc de lamaie. 



1. Daca bei apa, ramai tanar/a
Apa ne ajuta foarte mult sa ne pastram sanatatea tenului si vitalitatea corpului. Daca nu bei destula apa, pielea ta va prezenta semne de uscaciune.
Astfel, in loc sa bei mai multa apa, ai tendinta de a folosi mai multe creme hidratante, sperand ca vei scapa de problema pielii uscate. Totusi, acestea nu te ajuta la fel de mult cum te poate ajuta apa, aceasta fiind cea mai buna metoda de a-ti hidrata tot corpul in interior cat si in exterior. Daca bei cel putin 2 litri de apa pe zi, pielea ta va arata mult mai bine si de asemenea, senzatia de vitalitate va fi crescuta.

2. Consumul de apa te ajuta sa slabesti

Un alt beneficiu important al consumului de apa este acela ca apa ne ajuta sa ne pastram silueta sau sa slabim. De aceea, foarte multe diete ne recomanda, pe langa consumul unor alimente, si consumul unei cantitati importante de apa.
Apa te ajuta sa arzi grasimile acumulate. Daca nu bei apa suficienta in timpul unei diete, nu iti ajuti deloc ficatul in procesul de detoxiere al corpului. Atunci cand bei destula apa, ficatul reuseste sa metabolizeze grasimea stocata in organism, mult mai eficient. Consumul de apa ajuta la eliminarea toxinelor din corp si previne constiparea.

aquamunda.ro

3. Consumul de apa iti face muschii puternici

Un alt beneficiu mai putin cunoscut al consumului de apa este acela ca ajuta la formarea unei musculaturi puternice. Consumul de apa iti ajuta muschii sa functioneze mai bine, de asemenea au o mai mare rezistenta atunci cand faci miscare. In consecinta reusesti sa iti construiesti o masa musculara puternica, adaugand dietei tale zilnice, cel putin 8 cani de apa pe zi!

4. Consumul de apa te face mai destept/ desteapta

Consumul de apa creste functiile tale cognitive. Creierul tau are nevoie de mult oxigen pentru a functiona la nivel optim. Daca bei suficient de multa apa, asiguri aportul de oxigen necesar bunei functionari a creierului. Bea intre 8 si 10 cani de apa pe zi si iti imbunatatesti capacitatea cognitiva cu peste 30%!

5. Consumul de apa iti ajuta articulatiile

Una dintre cele mai putin cunoscute beneficii ale consumului de apa este faptul ca acest obicei ajuta si in ceea ce priveste sanatatea articulatiilor. Acestea au nevoie de apa pentru a fi sanatoase, bine lubrifiate. Articulatii sanatoase inseamna mai multa vivacitate, senzatia de vitalitate si pofta de miscare.



După cum dr. Robert Young afirma în interviul luat în vizita sa în România:
Dr.Young“Procesul de îmbătrânire este în mare măsură un proces de deshidratare și în cei 25 de ani de studiu personal în domeniul nutriției, nu am găsit nimic mai important pentru o persoană care dorește să-și mențină starea de sănătate, decât schimbarea apei pe care o consumă zi de zi.”
dr.Robert O. Young
Calitatea apei este cel mai important lucru care te va determina sau nu să-ți atingi obiectivele legate de starea de sănătate. Nu este doar important… este CEL MAI IMPORTANT ASPECT, deoarece… Toată mâncarea bună pe care o consumi, nu poate înlocui apa proastă pe care o bei.
Scădere în greutate, o digestie mai bună, mai multă energie…?
Ce efecte are o hidratare corectă cu apă alcalină?
Așadar, dacă vrei să-ți alcalinizezi corpul și să te simți mereu în formă, mai conștient ca niciodată…
Dacă vrei un corp de vis, claritate mentală pe toată durata zilei și vrei să te simți ca nou și alert în fiecare dimineață la trezire, în mod natural, fără alarmă…
Dacă vrei să ai o piele curată, strălucitoare, invidiată de ceilalți, dacă vrei să ai energia unui adolescent și constant oamenii să-ți spună ce norocos ești că arăți atât de bine…
…atunci schimbarea apei pe care o consumi cu apă alcalină, ionizată, ultra-filtrată, este cel mai simplu, ușor dar puternic lucru pe care poți să-l faci…și astfel ai parte de toate avantajele de mai sus chiar acum.



Sănătatea şi starea ta de bine sunt considerentele esenţiale atunci când alegi unionizator de apă. Producătorul din spatele acelui ionizator este de asemenea, Vrei să alegi cel mai bun ionizator de apă pentru tine? Unul care să îţi ofere cele mai bune performanţe la un preţ corect? Atunci trebuie să deosebeşti, Comparatii ionizatoare apa realizate de laboratoarele guvernamentale independente Silver State Laboratories, laboratoare certificate EPA SUA, SItemul filtru -ionizator apa AlkaViva Jupiter Melody JP 104 este cel mai bine vandut ionizator de apa pe plan mondial, datorită reputației sale castigata, Una din principalele cauze ale oboselii, toxemiei, constipației şi a îmbătrânirii premature este cauzată de lipsa consumului de apăApa este implicată în toate, Ionizatorul de apă Chanson MAX este izvor de apa alcalina(considerat fântâna ... Compania Chanson Water produce ionizatoare de apa alcalina și filtre de apă, Ionizator Apa Tyent Obtineti Acasa Apa Ionizata Alcalina la PH-ul Dorit Usor si Rapid cu Multiple Beneficii pentru Sanatatea familiei Dvs. cu Gama de Aparate de filtrare, Comparatii ionizatoare apa realizate de laboratoarele guvernamentale independente Silver State Laboratories, laboratoare certificate EPA

sâmbătă, 13 iunie 2015

Transformator tensiune 220V la 110V 100W TC-100 - Pret: 69.99 Lei

transformatoare 220V/120V, transformator 110v, 220v, transformator, 110v, transformator 220v, transformer, 110v 200w, 200w transformer, 110v 200w, transformer 200w 110v, convertor 220v to 110v, 110v/220v 220v/110v Step Up/Down Automatic Transformer, 220v euro to 110v usa travel power adapter converter ac step down voltage transformer, best price Step Down transformer 220v to 110v, transformator 220v 110v, pret promo transformatoare 110v electrice din sua
Transformatorul este prevazut la iesire cu priză tip american, siguranta pentru suprasarcina si buton on-of.
Tensiunea Intrare: 220V/230V AC
Tensiunea Iesire: 110V/120V AC
Puterea Maxima: 100W (regim de utilizare scurt)
Puterea Nominala: 70W (regim de utilizare continua)
Conector 110V cu 3 pini(cu impamantare)
Stecher Shucko



Se poate folosi la alimentarea aparatelor de 110V de la reteaua de 220V, care nu depasesc puterea de 150W in regim continuu (sarcina rezistiva), aparate construite pentru reteaua de curent din Statele Unite ale Americii, Japonia, Australia, etc. De exemplu: dușuri bucale, masini de tuns, dispozitive medicale, incarcatoare acumulatori, aparate cosmetice etc.
Cum alegem un convertor de tensiune potrivit ?
Cel mai important parametru este puterea electrică consumata a dispozitivului, care este data în manual sau direct pe aparat. Cifrele scrise pe cutie sunt de foarte multe ori exagerate, in cele mai multe cazuri consumul real este mai mare decat cel din manual.
Un exemplu de calcul: în cazul în care pe eticheta scrie: " 12A 110V " puterea de intrare necesară este 110 x 12 = 1320W . Este recomandabil sa alegeți un convertor de tensiune cu o rezervă de putere suficientă pentru a preveni supraîncălzirea excesivă a aparatului si acoperitoare necesarului de putere la pornire (cand consumul este maxim). Alege un convertor de tensiune cu puterea de 1,5 ori mai mare decât valoarea calculată . În cazul nostru ar trebui să alegeți un convertor de curent de 2000W. Pentru dispozitive audio ( amplificatoare de chitara , etc ) alegeți puterea de 2 ori mai mare decât consumul de curent al dispozitivului pentru a evita denaturari nedorite la performanțe de vârf.


Atentie!
Producatorii de electronice trec pe eticheta consumul mediu ideal, consum care se dubleaza uneori la pornire.
Va recomandam sa folositi un transformator de tensiune cu putere de cel puţin 25% mai mare decât consumul aparatului.


Similar: transformator 220v 110v, transformator 110v, 220v, transformator, 110v, 110v transformer, 220v to 110v transformer, 2000w transformatoare 220v 110v, convertor 220v la 110v, curent 220v la 110v, 110v la 220v, transformator la 120v, Automatic Electrical Transformer/Converter, Seven Star SF500 500W 110v/220v 220v/110v Step Up/Down Automatic Transformer, Step Down Transformer 2000w Stepdown aspirator 110v Proflex PRT-500 Step Down Transformer 240v 110v, Trade leads from A C Step Up Down Transformer Suppliers and A C Step Up Down, Up And Down Transformer,Voltage Converter,Step And Down Transformer,Step ... It can step down the voltage from 220V to 110V or step up it from 110V to ... THG-100W 200W 300W 500W 750W 1000W 1500W 2000W 3000W 4000W, PROFLEX//PROSTAR//100w/200w/300w/500w/1000w/2000w/3000w/5000w,  5000w step up&down transformer home use 220v-110v,110-220v voltage vonverter, PowerTransformer will convert from 220-240 volt to 110-120 volt AND from 110-120 volt to 220-240 volt, With fuse protector or with over current protector, Proflex Transformer, Buy Various High Quality Proflex TransformerProducts from, WSD-717T precision electronic small transformer,low voltage current transformer, 2000W 110v/120v/220v/230v step up down transformer, Transformers, Uninterrupted Power Supply (UPS), Inverters & Converters, 220v 110v Transformer 3000w, Buy Various High Quality 220v 110v, WSD-717T precision electronic small transformer,low voltage current transformer 3000W transformer 110V to 220V voltage converter transformer 220v to 110v transformer 50W 2000W 3000W Brand Name: Prostar Proflex

marți, 2 iunie 2015

Acumulator pentru statie emisie receptie Motorola GP320

Acumulator pentru statie emisie receptie Motorola GP 140/240/280/320/328/329/338/339/340/360/380/540/580/640/680/1280; MTX 900/950/960/9250; PRO 5150/5750/7150/7350/7750/9150 

GARANTIE 24 luni
Compozitie chimica Ni-MH
Tensiune 7,2 V
Capacitate nominala 1700 mAh





  • Foton - HNN8148A pentru Motorola Radius P110

    Acumulator pentru Motorola...

    Acumulator pentru statii emisie receptie MOtorola Radius P110 GARANTIE 24 luni Compozitie chimica Ni-Cd Tensiune 7,2 V Capacitate...
    lei 151.00
    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • Acumulator pentru Motorola GP320

    Acumulator pentru Motorola GP320

    Acumulator pentru statie emisie receptie Motorola GP 140/240/280/320/328/329/338/339/340/360/380/540/580/640/680/1280; MTX 900/950/960/9250; PRO 5150/5750/7150/7350/7750/9150 GARANTIE 24 luni
    lei 140.00
    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • Acumulator Motorola GP300/GP600

    Acumulator Motorola GP300/GP600

    Acumulator pentru statie emisie receptie Motorola GP300/88/GP600 GARANTIE 24 luni Aplicatii Motorola GP300/88/GP600 Compozitie chimica Ni-Cd
    lei 151.00
    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • Acumulator pentru Motorola CP140

    Acumulator pentru Motorola CP140

    Acumulator pentru statie emisie receptie Motorola CP140/150/160/180/200/040; GP 3168/3688; EP450/PR400 GARANTIE - 24 luni Compozitie chimica Li-ION Tensiune 7.5 V ...
    lei 184.00
    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • Acumulator Motorola Radius P200/P210

    Acumulator Motorola Radius...

    Acumulator pentru statie emisie receptie Motorola Radius P200/P210 GARANTIE 24 luni Compozitie chimica Ni-Cd Tensiune 9,6 V
    lei 158.00
    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • Acumulator Motorola GP900/GP1200

    Acumulator Motorola GP900/GP1200

    Acumulator pentru statie emisie receptie Motorola GP900/GP1200/HT1000, PTX1200/MTX8000, MTS2000/MTZ2000. Garantie 24 luni Compozitie chimica Ni-Cd Tensiune 7,2 V ...
    lei 175.00
    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • Acumulator pentru Motorola Visar

    Acumulator pentru Motorola Visar

    Acumulator pentru statie emisie receptie Motorola Visar Garantie 24 luni Compozitie chimica Ni-Cd Tensiune 7,2 V Capacitate nominala...
    lei 136.00
    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • Acumulator pentru Motorola P040/P080

    Acumulator pentru Motorola...

    Acumulator pentru statie emisie receptie Motorola P040/P080, MTX 850/8250, CT 150/250/450, CP250/450/450LS, GP 308/PRO 3150 GARANTIE 24 luni Compozitie chimica NI-MH Tensiune 7.2 V...
    lei 143.00
    Disponibil
    Adauga in cosDetalii




Pantaloni tactici Helikon SP UTL PR


Pozitionarea buzunarea păstrează aspectul civil , fără a dezvălui identitatea. UTP vă permite să efectuati reparații esențiale și lucrări cu anatomia mișcării umane pozitionarea buzunarelor permite amplasarea echipamentelor în apropiere de centrul de greutate - solduri si talie fata de utilizator. Material flexibil, nu ingreuneaza viteza de deplasare si permite cu destul de multa lejeritate miscari tactice. Pantaloni UTP sunt disponibili în două variante de materiale adaptate climatului temperat sau fierbinte.

PANTALONI TACTICI HELIKON SP UTL PR 

  • Material: 60% cotton, 37% polyester, 3% spandex
    Fermoare YKK
    Talie reglabila
  • 2 buzunare fata
  • 2 buzunare pe coapse
  • 2 buzunare mari in fata
  • 2 buzunare la spate
  • 2 buzunare mici in interiorul buzunarelor de la spate
  • 2 buzunare mici in interiorul buzunarelor din fata
  • Intarituri la genunchi cu doua straturi de material, iar intre straturi se gaseste un compartiment in care se poate baga o aparatoare

762.ro





Lunete de vanatoare Nikon pret promo

Luneta de vanatoare telescopica rezistenta asigura o vizualizare luminoasa si precisa. Acoperirea multi-strat Nikon ofera capacitati extraordinare de transmitere a luminii, asigurand culori balansate in intregul interval de marire, chiar si la lumina slaba.


  • Luneta NIKON ProStaff 3-9x40 DUPLEX

    Luneta NIKON ProStaff 3-9x40 DUPLEX

    Luneta de vanatoare telescopica rezistenta asigura o vizualizare luminoasa si precisa. Acoperirea multi-strat Nikon ofera capacitati extraordinare de transmitere a luminii, asigurand culori balansate in intregul interval de marire, chiar si la lumina slaba.

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • ProStaff 3-9x40 Matte BDC

    ProStaff 3-9x40 Matte BDC

    Dispozitivul ProStaff 3-9x40 cu reticul BDC stabileşte noi standarde pentru orice stil sau situaţie de vânătoare, de la păduri dese, până la câmpii întinse. Acesta are destulă putere chiar şi pentru tragerea la distanţă foarte mare şi un câmp vizual larg.

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • ProStaff 3-9x50 Matte Duplex

    ProStaff 3-9x50 Matte Duplex

    Luneta de vânatoare telescopica rezistenta asigura o vizualizare luminoasa si precisa, fiind prevazuta cu un obiectiv de 50 mm, un interval de marire 3-9x si un Reticul duplex.

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • ProStaff 3-9x50 Matte BDC

    ProStaff 3-9x50 Matte BDC

    Luneta de vânatoare rezistenta, asigura o vizualizare luminoasa si precisa, fiind prevazuta cu un obiectiv de 50 mm, un interval de marire 3-9x si un Reticul cu functie de compensare a eliminarii glontului.

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • ProStaff 2-7x32 Matte Duplex

    ProStaff 2-7x32 Matte Duplex

    Luneta de vanatoare telescopica rezistenta asigura o vizualizare luminoasa si precisa, prevazuta cu un obiectiv de 32 mm, un interval de marire 2-7x si un Reticul duplex.

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • ProStaff 4-12x40 Matte Duplex

    ProStaff 4-12x40 Matte Duplex

    Luneta de vanatoare versatila cu obiectiv de 40 mm, un interval de marire 4-12x si un Reticul Nikon cu functie de compensare a eliminarii glontului. Obiectivul de mari dimensiuni ofera ofera capacitati superioare de transmitere a luminii pentru intregul interval de marire.

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • ProStaff 4-12x40 Matte BDC

    ProStaff 4-12x40 Matte BDC

    Luneta de arma Nikon ProStaff 4-12x40 Matte BRA41002 cu reticul BDC ce detine un obiectiv cu diametrul de 40 mm.

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • ProStaff 4x32 Matte Duplex

    ProStaff 4x32 Matte Duplex

    Nikon ProStaff 4x32 Matte Duplex BRA42100 este o luneta de vanatoare rezistenta, care asigura o vizualizare luminoasa si precisa incorporand un reticul Duplex si fiind prevazuta cu un obiectiv de 32 mm
    lei 599.00
    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • MC3 2.5-10X42M NP

    MC3 2.5-10X42M NP

    Luneta arma NIKON MC3 2.5-10X42M NP Monarch3 cu lentilă obiectiv de 42 mm și factor de mărire de 2,5–10x, pentru distanțe scurte și medii. Extrem de versatilă, oferă optică de calitate superioară şi interval de mărire extins pentru imagini luminoase, cu culori bine balansate în...
    lei 1,699.00
    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • MC3 2.5-10X42M MD2

    MC3 2.5-10X42M MD2

    Luneta arma NIKON MC3 2.5-10X42M MD2 Monarch3, performantă pentru distanțe scurte și medii cu lentilă obiectiv de 42 mm și factor de mărire de 2,5–10x. Această lunetă oferă optică de calitate superioară şi interval de mărire extins pentru imagini luminoase, clare cu culori bine...
    lei 1,699.00
    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • MC3 2.5-10X42M BDC

    MC3 2.5-10X42M BDC

    Performantã pentru distanțe scurte și medii cu lentilã obiectiv de 42 mm și factor de mãrire de 2,5–10x.
    lei 1,699.00
    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • MC3 4-16X42SF M NP

    MC3 4-16X42SF M NP


    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • MC3 3-12X42SF M BDC

    MC3 3-12X42SF M BDC

    Luneta arma NIKON MC3 3-12X42SF M BDC Monarch3 cu un corp compact şi durabil, dintr-o bucată şi ocular cu focalizare rapidă, este ideală pentru o gamă variată de vânat de mari dimensiuni, de la răsărit la apus. Indicata pentru distanțe scurte și medii cu lentilă obiectiv de 42 mm și factor de mărire de 3–12x.

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • MC3 5-20X44SF M NP

    MC3 5-20X44SF M NP

    Luneta arma NIKON MC3 5-20X44SF M NP Monarch3 cu lentilă obiectiv de 44 mm și factor de mărire de 5–20x, ideala pentru distanțe lungi. Lentila obiectiv de 44 mm dispune de tehnologia Nikon de acoperire anti-reflexie multi-strat şi oferă capacităţi...

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • MC3 5-20X44SF M BDC

    MC3 5-20X44SF M BDC

    Luneta arma NIKON MC3 5-20X44SF M BDC Monarch3 pentru distanțe lungi cu lentilă obiectiv de 44 mm și factor de mărire de 5–20x. Reticulul Nikon cu funcţie de compensare a eliminării glonţului dispune de cercuri balistice clar marcate ce permit determinarea cu uşurinţă a poziţiei...

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • MC3 2.5-10X50M NP

    MC3 2.5-10X50M NP

    Luneta arma NIKON MC3 2.5-10X50M NP Monarch3 cu lentilă obiectiv de mari dimensiuni de 50 mm, factor de mărire versatil de 2,5–10x, performantă pentru distanțe scurte și medii. Câmpul extins de vizualizare la putere scăzută şi pupila de ieşire de 5...

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • MC3 2.5-10X50M BDC

    MC3 2.5-10X50M BDC

    Luneta arma NIKON MC3 2.5-10X50M BDC Monarch3 cu lentilă obiectiv de mari dimensiuni de 50 mm, factor de mărire versatil de 2,5–10x, performantă pentru distanțe scurte și medii. Reticulul Nikon cu funcţie de compensare...

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • MC3 4-16X50SF M NP

    MC3 4-16X50SF M NP


    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • MC3 4-16X50SF M BDC

    MC3 4-16X50SF M BDC

    Luneta Arma NIKON MC3 4-16X50SF M BDC Monarch3 indicata pentru distanțe medii și lungi cu lentilă obiectiv de 50 mm și factor de mărire de 4–16x. Lentila obiectiv de 50 mm dispune de tehnologia Nikon de acoperire anti-reflexie multi-strat şi oferă...

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • MC3 8-32X50ED SF M NP

    MC3 8-32X50ED SF M NP

    MC3 8-32X50ED SF M NP Monarch3 Luneta arma NIKON Lentilã obiectiv de mari dimensiuni de 50 mm cu nivel foarte scãzut de dispersie (ED) pentru minimizarea aberaþiilor cromatice ºi pentru a asigura contrast superior ºi reproducerea naturalã a culorilor. Ideala pentru distanțe.
    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • MC3 8-32X50ED SF M BDC

    MC3 8-32X50ED SF M BDC

    MC3 8-32X50ED SF M BDC Monarch3 Luneta arma NIKON Luneta pentru distanțe medii și lungi cu lentilã obiectiv de mari dimensiuni de 50 mm și factor de mãrire de 8–32x. Lentilã obiectiv de mari dimensiuni de 50 mm cu nivel foarte scãzut de dispersie (ED) pentru minimizarea...

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • MCE 2.5-10x50SF M R4B

    MCE 2.5-10x50SF M R4B

    Luneta Arma NIKON MCE 2.5-10x50SF M R4B Monarch E Riflescopes pentru distanțe lungi si pentru vănătoarea în condiții de iluminare slaba

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • MCE 2.5-10x50SF M IL R4B

    MCE 2.5-10x50SF M IL R4B

    Lunetă performantă pentru distanțe lungi. Lentila obiectivului de 50 mm permite o diafragmă de ieșire de mari dimensiuni de 5,2 mm cu un factor de mărire de 10x, care facilitează identificarea la distanță in condiții de iluminare precară. Adecvată vanatului de mari dimensiuni și impotriva...

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • MCE 1.5-6x42M R4B

    MCE 1.5-6x42M R4B

    Luneta Arma NIKON MCE 1.5-6x42M R4B Monarch E Riflescopes factorul scăzut de mărire de 1,5x este ideal pentru fotografii din alergare și factor de mărire de 6x pentru majoritatea cadrelor la distanță medie, performantă pentru distanțe scurte și medii.

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • MCE 1.5-6x42M IL R4B

    MCE 1.5-6x42M IL R4B


    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • MCE 1.1-4x24M IL R4B

    MCE 1.1-4x24M IL R4B

    Luneta Arma NIKON MCE 1.1-4x24M IL R4B Monarch E Riflescopes ideeala pentru distanțe scurte și medii. Perfecta pentru obiective din apropiere, precum cerbi sau animale eliberate

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • Monarch E 1.1-4x24 Matte 4

    Monarch E 1.1-4x24 Matte 4

    Luneta Arma NIKON Monarch E 1.1-4x24 Matte #4 Riflescopes indicata pentru distanțe scurte și medii. Diafragmă de ieșire de mari dimensiuni, adecvată vânătorii în condiții de iluminare precară. Factorul de mărire redus de 1,1x este...

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • Fieldmaster 3-9X40 M NP

    Fieldmaster 3-9X40 M NP

    Luneta NIKON Fieldmaster 3-9X40 M NP cu reticul Duplex, culoare (aspect) Mat si Magnificare 3-9x40X.
    lei 1,099.00
    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • Fieldmaster 3-9x50M NP

    Fieldmaster 3-9x50M NP

    Luneta vanatoare Nikon Fieldmaster 3-9x50M NP

    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • Fieldmaster 4.5-14X40SF M NP

    Fieldmaster 4.5-14X40SF M NP

    Luneta vanatoare Nikon Fieldmaster 4.5-14X40SF M NP
    lei 1,499.00
    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • Fieldmaster 4-12X50SF M NP

    Fieldmaster 4-12X50SF M NP

    Luneta vanatoare Nikon Fieldmaster 4-12X50SF M NP
    lei 1,699.00
    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • Fieldmaster 6-18X40SF M NP

    Fieldmaster 6-18X40SF M NP

    Luneta vanatoare Nikon Fieldmaster 6-18X40SF M NP
    lei 1,699.00
    Disponibil
    Adauga in cosDetalii
  • Fieldmaster 6-18X40SF M FCD

    Fieldmaster 6-18X40SF M FCD

    Luneta vanatoare Nikon Fieldmaster 6-18X40SF M FCD
    lei 1,799.00
    Disponibil
    Adauga in cosDetalii